Followers

Thursday, July 26, 2012

RAMADHAN

Assalamualaikum semua..
Ni just update entry baru ..
pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan,
Saya just nk wish pada semua kawan2 
SELAMAT MENYAMBUT RAMAHAN AL MUBARAK. 











Saturday, July 14, 2012

what a Bosan DAy





Assalamualaikum. What A bosan Day tajuk entry kali nie.. 
Mesti korang heran, knp picture aku kat atas tu yg belagak mcm model aku letak dlm post kali ni? haha..saje je..model x laku.. hahaha

Know why? sebab aku bosan.. haha.. today sgt penat. mana tidaknya, pakaian yg satu minggu aku kumpul aku kena cuci hari nie.. x sangka, paling banyak baju kolar dgn boxer.. haha... penat nyerr,,, aduhai.. nk kua , feel nk tengok wayang, x jadik coz Kazen aku kat kpg meninggal. kalau aku keluar plak mcm x menghormati org yg baru pergi. aduhai.. 

Xtau nk wat ape, sape yg ade kaple tu untonglar.. tangan x lekang dr phone. ilang sikit bosan. x gitue?? ahahaha... ni, aku nk titipkan satu lagu buat anda semua.. huwaaa.. bosan sgt..tp bila denga







Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Thursday, July 12, 2012

My Quotes


Assalamualaikum semua...
xtau nk wat pe..update blog la jawabnya..Entry kali nie,,, quotes yg saya buat.. Enjoy read. Make sure U get into me. Fahamkan perasaan Saya. 




SAYA GAGAL BUKTIKAN KASIH SAYANG

SAYA PADA BEKAS KEKASIH SAYA. SAYA GIVE UP





LENA TIDUR SAYA BERCAmPUR BAUR 
DENGAN KESEDIHAN YANG MELAMPAU. 
SAYA SEJURUS ITU LANTAS MENANGIS.


MASIHKAH MAMPU AKU GAPAI 
BINTANG DIHATI DIKALA LARA
menggamit jiwa ini







CINTAKU BUKANLAH 
CINTA BIASA. CINTAKU 
EXTRAORDINARY



HATI SAYA PENUH 
ONAK DAN DURI KESEDIHAN.
SEKARANG MENCUCUK CUCUK DALAM HAti saya. Sakit 
RASANYA





HATI SAYA KETANDUSAN
NILAI NILAI CINTA.MUNGKIN GARA-GARA INI SAYA 
LEMAH BERCINTA




SAYA PERLUKAN KEBAHAGIAAN.
BUKAN PENDERITAAN.





PERHATIAN .SAYA MUDAH JATUH CINTA
. SO JAUHKAN DIRI DARI SAYA.

Wednesday, July 11, 2012

found love in a hopeless places




















Be my Baby



Assalamualaikum semua ..
nothing to do at home, so maen blog la jawabnya.. huhu..
anyway, today damn tired. everything i've done.. kemas perabot,kemas bilik..g kedai perabot..aww..sangat meletihkan.. huhu..sehat semua?? haha..kalo dah on9 tue konfirm la sihat....

sori la coz aku gedik sgt letak pic aku kat entry kali nie.. x hensem kan? well, thats why xde yg nk..heheheh...hmmmm..now hujan +nantok..but aku gagahkan diri maen blog nie..hahahah..

jap2.. saya jatuh cinta la.. hahahha..but dgn kucing rumah aku... 3 ekor sume.. hahaha..anyway...dyeorg manja.. hahaha...

ok..aku tatapkan video ini utk kalian..sebab aku suka sgt lagu nie.. K-POP TIME!!!!!wargghhhhh






Watching gyesok barabomyeo nan
Waiting niga dagaogimaneul barae

Eoseo naege wa nal deryeoga jebal
Dreaming ni mamdo na gatgireul
Praying gaseum joimyeo nan gidohae
Jeo haneure ireoke du soneul moaseo
Ireon jeogi eomneunde naegaseumi dugeundugeun dugeundaego

Myeot beon bon jeok eomneunde ni moseubi jakku kkume nawa
Chabunharyeo haneunde niga tto nae apeman natanamyeon
Saranghandago malhaebeoril geotman gata

Please be my baby, Please be my baby
Neoman saenggakhamyeon michigesseo
Niga neomuneomu gatgo sipeoseo u
Make me your lady, Make me your lady

Naui sarangeul neoege julge
Jeoldae huhoehaji anke haejulge No

Crazy naega michyeonneunji wae
Lately haru jongil nan mwol hadeunji
Neoui sajini meorissoge bakhyeosseo
Perfect modeun ge wanbyeokhae
Terrific geotgwa sok modu da eojjeom neoneun
Mojaraneun ge hanado eomneun geonji

Chabunharyeo haneunde niga tto nae apeman natanamyeon
[| From: http://www.elyrics.net/read/w/wonder-girls-lyrics/be-my-baby-lyrics.html |]
Saranghandago malhaebeoril geotman gata

Please be my baby, Please be my baby
Neoman saenggakhamyeon michigesseo
Niga neomuneomu gatgo sipeoseo u
Make me your lady, Make me your lady
Naui sarangeul neoege julge
Jeoldae huhoehaji anke haejulge No

Ja deo isang ije mangseoriji ma
Nae mareul uisimhaji ma
Nae mareul mitgo nareul ttarawa

Nan ni insaengui majimak
Yeojaga doego neon nae majimak
Namjaga doel georan geol aljiman

Neon ajik molla wae nolla ja eoseo ppalli nareul golla
Mal hal pillyodo eobseo geunyang
Nae maldaero jal hal saenggangman hamyeon dwae
Geureoni ni ape nal jal bogo pandaneul hae bwa
Eottae 88 naido ttak maja modu da maja

Please be my baby, Please be my baby
Neoman saenggakhamyeon michigesseo
Niga neomuneomu gatgo sipeoseo u
Make me your lady, Make me your lady
Naui sarangeul neoege julge
Jeoldae huhoehaji anke haejulge No

Tuesday, July 10, 2012

CINTA SAYA??

Assalamualaikum ,,,
HYE kawan-kawan..lama rasanya tidak mengupdate blog ini... aduh..berkurun lama rasanya gara2 busy dgn semester lepas.. 


CINTA? ya itu tajuk entry saya kali ini.. konfirm ramai yg tengah bercinta buat masa ni kan??Jelly betul saya..haha..saya ni umur dah lanjut 22..tp still xde yg nak? JUAL MAHAL KATANYA.. hampeh..JANGAN GELAK tau. ni betul2 terjadi.. Saya x pandai la ngorat org.. know why? org pon xda rasa nk ngorat saya..



haish.. saya sebenarnya DILEMA. SEDIH .dan KECEWA. mana tidaknya cinta saya ditolak mentah2.. hahaha..tak da harapan katanya.. saya ni dilabel JANTAN SIAL katanya, haha..INI SAYA AMBIL KISAH. buat masa ini saya memang still ingat kata2 dia terhadap saya.. urhh..pedihnya bercinta.. SAya xnk bercinta!! saya tidak mau perkara yg sama berulang..


Pedih, kesal, merana itulah rasa saya.. hmm..menangis air mata darah pun tiada guna. saya mau berikan cinta saya pada ALLAH, dan KELUARGA, serta KARIER saya buat masa ini. 


SAya manusia yg lemah, mana tidaknya, MUDAH SANGAT JATUH CINTA plus Percaya omongan kosong org2 hati yg busukkkkk!!(keluar aer lior) hahha,,,




Hati saya berkata.. tidak payah bercinta ..tiada ginalah. buang masa sahaja. Malu nya saya bila semua perkara ini terjadi.. MULA2 kenal di Fb, then putus di twitter, gara2 aku layan budak2 kat twitter.. haishh malas aku ingat crita bodoh. puihh..tiada guna langsung...
Sayang, kunci pintu hati saya sudah saya buang jauh ke lautan dalam. harap2 dimakan jerung. kalau kena rampas puteri duyung tu saya terimalah. hahaha




Kepada siapa yg hangat bercinta tu GOODLUCK guyz... hope happily ever after

mY home Town

mY home Town

serangkai dengannya~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...

Search This Blog