Followers

Saturday, July 14, 2012

what a Bosan DAy





Assalamualaikum. What A bosan Day tajuk entry kali nie.. 
Mesti korang heran, knp picture aku kat atas tu yg belagak mcm model aku letak dlm post kali ni? haha..saje je..model x laku.. hahaha

Know why? sebab aku bosan.. haha.. today sgt penat. mana tidaknya, pakaian yg satu minggu aku kumpul aku kena cuci hari nie.. x sangka, paling banyak baju kolar dgn boxer.. haha... penat nyerr,,, aduhai.. nk kua , feel nk tengok wayang, x jadik coz Kazen aku kat kpg meninggal. kalau aku keluar plak mcm x menghormati org yg baru pergi. aduhai.. 

Xtau nk wat ape, sape yg ade kaple tu untonglar.. tangan x lekang dr phone. ilang sikit bosan. x gitue?? ahahaha... ni, aku nk titipkan satu lagu buat anda semua.. huwaaa.. bosan sgt..tp bila denga







Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

No comments:

Post a Comment

mY home Town

mY home Town

serangkai dengannya~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...

Search This Blog